В команди немає впевненості в своїх силах, немає якоїсь розкутості, гравці не можуть проявити себе в повну силу — Пелех

Після домашньої поразки в рамках «Суперліги» від київського «Будівельника» генеральний директор «Говерли» Олег Пелех поділився своїм баченням щодо ситуації, яка склалася в команді.

«Я не знаю, що трапилося з командою, — говорить Олег Пелех, — На тренуваннях усе було добре. А вже на матчі з атакою перегоріли. В захисті зіграли нормально, а от напад... В команди немає впевненості в своїх силах, немає якоїсь розкутості, гравці не можуть проявити себе в повну силу. На жаль, на даний момент в «Говерли» немає гравця, що міг би у складних ситуаціях взяти ініціативу у свої руки».

За словами гендиректора клубу, в матчі з «Будівельником» команда показала хорошу гру, але і в суперниках був один із найсильніших та найтитулованіших клубів України.

«У Фрейзера є великі проблеми зі штрафними кидками, Ревзін поки входить у гру і сам нічого зробити не може, Спаркс тільки починає набирати минулорічну форму, — каже Олег Пелех, — Не можу робити якісь висновки, адже не грає ціла команда. Будемо думати, що нам робити далі».

На думку Олега Пелеха, проблема «Говерли» у психології.

«У нас немає ніякої психологічної впевненості. Я не розумію, як у простих ситуаціях можна не закидати, коли на тренуваннях закидається майже все, — говорить гендиректор, — Добре, що ми граємо вдома. Ми відчуваємо підтримку глядача — це для нас є дуже важливо. Хочу їм подякувати і пообіцяти, що у наступних матчах ми намагатимемось їх не розчарувати».

old_editor, 30.11.2009 19:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини