«Говерла» поступилася київському «Будівельнику»

Після феєричної перемоги в кубку «Суперліги» над сімферопольськими «Грифонами» на матч із найтитулованішим клубом України гравці «Говерли» налаштувалися, як на останній бій. Після перших п’яти хвилин поєдинку на табло коледжу фізвиховання «горіли» дві четвірки, що для баскетбольного матчу майже нонсенс. Перша десятихвилинка узагалі пройшла під знаком захисту. Обидві команди захищалися дуже вдало, і як результат 9-11 після першої чверті.

Правда, уже у же у другій десятихвилинці гравці «Будівельнику» набрали обертів, перш за все завдяки вдалим діям Анісімова та Хендерсона. Допомагав із усіх сил Ель Амін. У «Говерли» тим часом зовсім не йшла гра у Спаркса та Фрейзера. Останній відзначався тільки великою кількістю нереалізованих штрафних кидків, що для гравця його класу неприпустимо. Ривок гостей 10-0 і результат після першої половини 31-18.

У другій половині матчу гості відірвалися на комфортні 30 пунктів. Всі потуги «Говерли» зачепитися за прийнятний результат, розбивалися на підступах до кільця киян. Низька результативність лідерів господарів та низька реалізація штрафних кидків стала у цьому матчі для підопічних Сергія Мурзіна визначальними. Фрейзер, що входить у трійку бомбардирів «Суперліги», зумів накидати супернику лише 11 очок. У Спаркса не на багато більше – 16 пунктів. В кінцівці поєдинку «Говерлі» все ж вдалося дещо скоротити розрив – 53-75.

Після матчу тренер господарів Сергій Мурзін похвалив своїх підопічних за достойну гру у захисті.

old_editor, 30.11.2009 11:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини