У Івано-Франківську з’явилася нова подарункова крамниця

8 листопада 2009 року у Івано-Франківську відкрито подарункову крамницю Einstein.

Einstein – це місце для тих, хто стомився йдучи до друзів чи близьких на свято дарувати гроші чи столові сервізи, для тих, хто розуміє, що бізнес-подарунки – це не лише чорнильна ручка чи шкіряний записник.

«Подарункова крамниця Einstein пропонує креативні та стильні подарунки, і це не просто «подарунки» або предмети інтер'єру, а речі, створені відомими дизайнерськими фірмами. На полицях представлений широкий асортимент оригінальних подарунків з Нідерландів та Німеччини, прикольних та стильних дрібничок з Франції та Англії, сувенірів з Іспанії та гаджетів з Малайзії, Німеччини і Тайваню», - говорить один із авторів проекту.

На полицях, стінах, тумбах Einsteinа представлені такі речі, як USB резинові клавіатури, копілки з електрошоком, домашній гольф, стильні калькулятори розміром А4, аудіоколонки, які танцюють в ритм під музику, що лунає з плеєра, годинники-подушки, пальчикові футболи, гламурні рожеві наручники, USB флешки у формі тістечок, злитків золота, патронів, фоторамки від 1-ї до 28 фотографій, телевізори у формі слона, жирафи, яблука і багато чого іншого

Цінова політика крамниці як і її асортимент теж різнопланова: від 8 – до 4500 грн. Тут кожен може знайти щось для себе особисто чи у подарунок: від недорогої французької запальнички із дзеркальцем чи закладки в книжку у формі жаби до подарунків VIP-класу – домашнього планетарію чи візитниці інкрустованої 42 камінцями Swarovski. Товарний ряд є великим та підходить особам будь-якого віку, статусу та професії.

Довідка



Подарункова крамниця «Einstein» знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Мельника, 2, ТК «Екстім-Престиж». «Einstein» працює без обіду, 7 днів на тиждень, у вихідні та у свята.

фоторепортаж дивіться тут
old_editor, 26.11.2009 18:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини