Підсумок тижня №33



«Кролики, это не только ценный мех», а й декілька кілограмів стійкого бажання стати царем звірів. Нова народна мудрість. А народ, зазвичай не помиляється. Про те, що кролик нагострив вушка і зубки в президенти говорить все. По-перше, кролик… заспівав. Як відомо українські звірі, найспівочіші звірі в світі. Тому пісня від кролика має сприйматися «на ура» і заробити собі плюс кілька балів серед пташиного електорату.

Але на досягнутому амбітний кролик не спинився. І вирішив взяти цілком і повністю лисячий електорат. Для цього кролику треба було поводитися хитро, як і лисиця. І уявіть собі, кролик разом із своїм заячим фронтом змін зумів і це. До прикладу, івано-франківські журналісти отримали есемески із запрошенням на засідання прес-клубу, на якому політологи мали говорити про Україну в контексті виборів. Але не склалося. Журналістів очікував сюрприз, у вигляді прес-релізів на столах від «Фронту Змін» та заклику головного в області шанувальника кролика, віддати свої голоси за народного кандидата в царьо-президенти, тобто за Яценюка.

Головний обласний шанувальник кролика, намагався виставити свого безпосереднього начальника у найвигіднішому світлі. Так пан Шкварилюк заявив, що то не політтехнологи і не консультанти писали його шефу програму дій, а він сам. Кролику, чи не єдиному кандидату в президенти, вдалося це зробити самому. Ну чим тобі ще й не сова?

А як назвати ту, якість, коли, будучи не перший рік при владі (пан Шкварилюк уже традиційно є заступником губернатора з економічних питань) говорити про те, що влада абсолютно нічого не робить, здогадуйтеся самі. Принаймні, ще плюс одна тваринка з виборчого електорату зможе віддати свій голос з кроликів, бо дуже вже вони на неї схожі.

Кролики, кроликами, але життя в українському лісі не обмежується виборами. Хто кого з’їсть, покаже час. На разі, українських рядових звірів турбує епідемія, яка, як кажуть лікарі, уже йде на спад. Свідченням цього є і те, що з понеділка студенти, учні та дошкільнята відправляються на навчання. Карантин для них закінчився.

Лікарі, сподіваються, що закінчилася і перша хвиля епідемії. Другу ж вони пророкують на новий рік та різдвяні свята. Якраз на той час, коли в українському лісі мають вибирати собі царя звірів. Хто заповнить бюлетені, якщо виборці масово похворіють, наразі не відомо. Але, очевидно, якась найбільш хитра і владна тваринка, до цього додумається.

Ми ж бажаємо вам здоров’я і тверезого розуму.

Вдалого вам наступного тижня.

old_editor, 21.11.2009 00:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини