Підсумок тижня №32



Ви чули? Ющенко проснувся. Старі люди кажуть, що то до холодної зими та до неспокою в країні. Знаний мольфар дід Панас каже, що сон Ющенка мав тривати як мінімум ще два місяці. Але його дочасно вивела із сплячки ота клята епідемія та жінка з косою, яка не боїться зарази і не знаючи сну їздить областями України.

Тому Ющенко, каже дід Панас, як той ведмідь, тепер заснути не зможе, і не буде йому спокою. Мольфар попереджає, що в цей час Ющенко може бути агресивним, тому підходити до нього не варто…

Про перші ознаки того, що Ющенко нарешті за чотири роки прокинувся свідчить той факт, що він побачив, що в Парламенті зібралися злочинці, а Нацбанк друкує додаткові гривні. Є й факти його агресії, підписав закон «Про підвищення соцстандартів» (хоч грошей в бюджеті для цього немає і не буде), а виділити мільярд гривень на боротьбу з епідемією не хоче, каже нема звідки. Те що він суперечить сам собі ще пережити можна, він же ж недоспав. А агресія тут у тому, що він робить, як би це м’якше сказати, гадость, прем’єру. Мовляв, ти всім людям і керівникам областей наобіцяла, що буде нове обладнання в лікарнях і таке інше, а його нема, бо грошей я не дам. А ще гадость із зарплатами, бо виплачувати їх буде ні з чого і доведеться скорочувати людей, а їх ставки «розкидувати» між іншими працюючими. Якось так зразу згадується старушка Шапокляк зі своїм: «люблю красиво сделать хорошую пакость».

Цікаво, чи підходить під категорію «пакость» те, що Ющенко закликає губернаторів відмінити карантин. І це при тому, що, на жаль, кожного дня по всій Україні вмирають люди і Прикарпаття тут не виняток. Лікарі говорять про дуже токсичний мутований вірус і радять дотримуватися карантинного режиму. Але ж хто їх слухає, точно не сонний Ющенко.

Знаєте, дід Панас каже, хай той Ющенко собі ще два місяці сувається, це дурне і минуще, основне для кожного – здоров’я, а уберегтися від грипу можна. Дід Панас радить їсти цибулю, часник, гречку і фасолю. Пити відвар із шипшини, дихати свіжим повітрям і співати, бо виявляється спів… вентилює легені, збагачує їх киснем. А основне, говорить мольфар, не панікувати і вірити, що не захворієш, тоді зараза точно обійде стороною.



Ми ж бажаємо вам міцного здоров’я.

Хорошого настрою і вдалого наступного тижня.

old_editor, 13.11.2009 21:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини