Пенсійний фонд: ми приймаємо усіх, але у медичних масках. У пенсійному фонді двоє працівників з пневмонією

2 листопада 2009 року головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області видало наказ «Про впровадження в органах Пенсійного фонду України в областях додаткових протиепідемічних заходів щодо запобігання виникнення захворювання на грип».

Як розповідає начальник головного управління Петро Данилюк, це не категорична заборона пенсіонерам звертатися до Пенсійного фонду, а пропозиція обмежитися у відвідуванні ПФ, оскільки зараз працює телефон «гарячої» лінії, який відповість на усі запитання: 3-11-52.

«Ми приймаємо абсолютно усіх людей, що приходять до нас. Проте, створили певні умови: обов`язкова маска та обмеження у доступі до усіх кабінетів. Є кілька кабінетів, де приймають людей», - пояснює Петро Данилюк.

За його словами, працівники проводять розмови з пенсіонерами про переваги роботи телефонної лінії та звертаються з проханням лишній раз не виходити з дому, оскільки пенсії й так виплачуються без затримок.

«Ми не хочемо нікого образити, проте ці застережливі методи не завадять. У нас уже двоє працівників з пневмонією й одна людина у Рожнятівському ПФ», – розповів Петро Данилюк.

old_editor, 06.11.2009 20:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини