Балога шукає свою нішу і намагається бути корисним - політолог

Як вважають політологи, усі заяви лідера Єдиного Центру Віктора Балоги спрямовані на те, щоб віднайти свою нішу в політичному житті країни.

Так за словами політолога Олександра Колядка, Віктор Балога після того як порвав усі зв’язки із діючим президентом України Віктором Ющенком почав їх налагоджувати із регіоналами та Юлією Тимошенко.

«На даний час Балога просто намагається бути корисним, - говорить політолог, - Але попри це, його думка про те, що людина, яка посяде на президентських виборах третє місце має усі шанси стати наступним прем’єр-міністром заслуговує на увагу. Адже після президентських виборів, можливо, відбудуться і дострокові парламентські вибори. Кандидат, що посяде третє місце ймовірно буде лідером свого блоку чи партії, яка суттєво впливатиме на створення більшості у парламенті. Однією з умов створення більшості і буде висунення лідера цієї політичної сили на посаду прем’єра».

На думку Олександра Колядка, нас очікують надзвичайно серйозні перемовини між майбутніми президентом та прем’єр-міністром щодо розподілу повноважень між ними.



«Можливо ,буде прийнятий законопроект, що ці питання регулюватиме»
, - розповів «Малакаві» політолог.

old_editor, 06.11.2009 19:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини