Василь Противсіх - ще один технічний кандидат - політолог

Ще один кандидат у президенти із символічним прізвищем Василь Противсіх уже вніс 2,5 мільйони гривень до ЦВК. Політологи ж вважають самовисуванця звичайним технічним кандидатом, питання лише хто його використовує?, говорять експерти.

Як відомо, мати технічних кандидатів вигідно, говорить голова спілки молодих політологів України Андрій Єременко, щоб мати таким чином більше членів виборчої комісії. «Новий кандидат - джерело критики, потім побачимо, кого він критикуватиме і яким чином», - говорить Андрій Єременко.

Нормальне явище, говорить політолог, коли звичайні громадяни подають свої кандидатури до ЦВК. «Якщо за ними не було конкретних дій, то це не матиме ніяких правових наслідків», - говорить Андрій Єременко. Це шанс отримати коротку, але голосну рекламу, зазначає політолог.

Окрім цього, Андрій Єременко запевняє, що ніяких непорозумінь із прізвищем кандидата, Противсіх, та заповненням виборчих бюлетенів не буде, оскільки є чітко сформований пункт «не підтримую жодного кандидата», навіть якщо хтось і помилиться Василь Противсіх набере зовсім небагато голосів, говорить Андрій Єременко.

old_editor, 04.11.2009 16:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини