Проблеми з марлевими пов’язками не буде. 50 пов’язок роздадуть ветеранам УПА - Анушкевичус

Ситуація з марлевими пов’язками, що безкоштовно шиють підприємства Івано-Франківська, поки нестабільна. За словами мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса основна партія пов’язок ще шиється. Сьогодні зранку отримано першу їх партія, що була розподілена серед працівників МВК, котрі найбільше контактують із людьми. До вечора планується отримати другу партію. Це близько 550 штук. Вони призначені для медперсоналу міста.

«50 пов’язок роздадуться ветеранам УПА. Також проблемою є також відсутність будь-якого захисту у працівників комунальних підприємств міста. Особливо двірників. До вечора мені на стіл покладуть список скільки і кому потрібно, і ми це питання вирішимо», - сказав Віктор Анушкевичус.

Слід сказати, що місто отримало біля 1000 метрів марлі, з яких можна виготовити близько трьох з половиною тисяч марлевих пов’язок.

«Таким чином за декілька днів ми закриємо питання по забезпеченню пов’язками тих категорій працівників, що найбільше контактують із людьми», - підсумував міський голова

old_editor, 03.11.2009 21:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини