В Івано-Франківську закриють продовольчий ринок, та магазини, де продавці будуть без пов’язок і продовжать карантин – Яворський

В Україні кількість хворих на грип сягає 255 тисяч осіб, повідомляє головний державний санітарний лікар Івано-Франківської області Михайло Яворський, 174 особи – в реанімації, з них 44 – діти. Померло 67 осіб, в Івано-Франківській області – 12 людей.

За словами Михайла Яворського, за прогнози щодо динаміки спаду чи росту захворювання говорити рано, бо невідомо, коли буде переломний етап у захворюваності.

«Випадки захворювання вже зачепили Хмельницьку та Рівненську область, є випадки і в Центральній Україні», - говорить Михайло Яворський.

Карантин у всіх навчальних закладах будь-якого підпорядкування, та дитячих садках триватиме до 20 листопада. Окрім цих крайніх заходів, закриють також продовольчий ринок, закриватимуть і всі магазини, де продавці не матимуть індивідуальних засобів захисту, повідомляє головний державний санітарний лікар Івано-Франківської області.

Лабораторії, за словами Михайла Яворського, до епідемії готові не були, зараз працюють у посиленому режимі цілодобово. «В області каліфорнійського грипу не зареєстровано, хоча є 14 випадків по Україні», - каже Михайло Яворський.

old_editor, 02.11.2009 22:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини