На Прикарпатті офіційно 10 смертей. Четверо людей у край важкому стані - Микола Палійчук

Кількість смертей в області від невідомого вірусу становить десять осіб, про це сьогодні на брифінгу повідомив голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук.

За його словами, остання жертва жінка з Коломиї, яка померла від пневмонії, однак діагноз ще не підтверджений.

«В реанімації знаходяться 44 дорослі людини, з них 5 - вагітних, четверо в край важкому стані та 17 дітей в задовільному стані, - говорить Микола Палійчук, - станом на 14:30 за медичною допомогою звернулось 30 тисяч осіб, з них 2030 – госпіталізовано».

Микола Палійчук повідомив, що з розмови із прем’єр-міністром необхідні препарати в область пересилають, а вже завтра сім цехів працюватимуть над виготовленням ватно-марлевих пов’язок, які на сьогодні в області виготовляли лише три підприємства.

«Пов’язками будуть забезпечені всі медичні заклади, засоби індивідуального захисту можна буде попрати та пропарити і використовувати багаторазово», - каже Микола Палійчук.

Ситуація в Україні важка, за допомогою доводиться звертатись за кордон, говорить голова ОДА. «Йдуть переговорити із послом України в Канаді про переказ чи то вантажу, чи коштів. Люди шукають підтримки за кордоном, працюють до пізньої ночі і від самого ранку», - говорить Микола Палійчук.





old_editor, 01.11.2009 21:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини