В Івано-Франківську за ніч померло 10 людей. Оголошено надзвичайний стан! Таку інформацію пересилають журналісти один-одному

Увага! На Західній Україні надзвичайний стан! З метою зупинити поширення інфекції, у Івано-Франківську оголошено карантин. ЗД-вокзали та автомобільні шляхи будуть перекриті до моменту спаду захворюваності.

Місцеві ради наполегливо рекомендують зберігати спокій та виходити з будинків виключно у марлевих пов’язках

УВАГА: Сьогодні вночі Київська санітарно-епідеміологічна служба буде проводити дезінфекцію повітря з гелікоптерів в місті Івано-Франківську.

Рекомендовано позакривати вікна і не виходити на двір до ранку завтрашнього дня. Можливі алергічні реакції при потраплянні дезінфектора в дихальні шляхи.

Передайте цю інформацію всім!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Закликаю вас подбати про власну безпеку і залишатися дома, щоб уникнути вірусу. В областях де підвищена епідемія нетипової пневмонії, людям можна не виходити на роботи і студентам на навчання...», — сказала Юлія Тимошенко.

Сьогодні в реанімаційному відділенні Обласної Клінічної Лікарні Івано-Франківська тільки за ніч померло більш ніж десять осіб з діагнозом нетипова пневмонія, близько 200-от у важкому стані, в Україні померло більш ніж 40 осіб. Кількість хворих в цілому нараховує 37 тис. 923 людини, з них 3 тис. 418 осіб - діти. Всього госпіталізовано 1251 людину.



old_editor, 30.10.2009 18:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини