Прикарпатські РУХівці заявили про підтримку Ющенка і закликали всі національно-демократичні сили зробити так само

28 жовтня відбулася позачергова конференція івано-франківського обласного осередку Народного Руху України.

Як розповів «Малакаві» заступник голови франківської міської організації НРУ Віталій Перевізник, на конференції були присутні представники Галицького, Калуського, Богородчанського осередків. Рухівці прийняли звернення до представників національно-демократичних сил, мешканців Івано-Франківська, усіх областей України про підтримку на майбутніх виборах діючого президента України Віктора Ющенка.

«Сьогодні настав дуже важливий етап історії – Україна увійшла у президентську виборчу кампанію. І вже вкотре вибір Глави держави стає і вибором цивілізаційним, світоглядним – ми знову обираємо між європейськістю та азійщиною, між демократією та диктатурою......

...Ми віримо, що багато людей, які є свідками щоденних пропагандистських акцій з компрометації чинного Глави держави, переосмислять свою позицію.

Ми хочемо жити у вільній, справедливій та сильній Україні! Саме тому заявляємо про свою підтримку Віктора Ющенка на президентських виборах, що відбудуться у січні 2010 року.

Ми звертаємося до представників національно-демократичних сил, всіх мешканців міста, області та країни докласти всіх зусиль, щоб забезпечити перемогу Віктора Ющенка на виборах Президента України, тим самим підтвердивши наш демократичний європейський вибір»
, - говориться у тексті звернення.

Нагадаємо, що центральний осередок НРУ підтримує кандидатуру прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

old_editor, 30.10.2009 22:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини