Підсумок тижня №31



Тримайтеся, банкіри, головний антиколектор України Федір Олексюк збирається йти в президенти. Каже, що його програма дій шокує всіх. Можливо, адже пан Олексюк наважився подати на Президента України до суду, бо той дозволив банкам оприлюднювати імена та данні боржників, тим самим порушувати не тільки банківську таємницю, а й права українців.

Правда, є одне «але». Бажання бути президентом у пана Олексюка є, а от грошей на виборчу заставу немає. Цим йому і дорікають недоброзичливці кажуть те, що антиколектор відкрив рахунок і просить на нього переводити гроші не що інше, як бажання збагатитися. Правда, ідея з рахунками не нова. По цій же логіці недоброзичливців просто збагатитися хочуть «яценюки», Гриценко та інші знані політики, які теж «йдуть» у президенти.

Йдуть, йдуть, а от чи дійдуть не відомо. Політики, наче учні початкової школи, ставлять один-одному підніжки і безмежно радіють, якщо недруг бодай би зашпортався. А ще про здитинілість кандидатів свідчить показування один на одного пальцями і наговорювання типу: а він зробив те то, а вона така то. Одним словом, ябед і хуліганів із не зовсім чесними прийомами політгри, вистачає.

До речі, всі ці якості притаманні не лише політикам, а й чиновникам. Невихованість — це так би мовити, «коньок» службовців. Наприклад, начальник ЖЕО №6, претендує на золоту медаль з невихованості. «Відстаньте», так спілкується начальник з журналістами. Цікаво, як тоді він говорить із своїми працівниками. До речі, працівники ж цього ЖЕО кажуть, що, очевидно, будуть страйкувати. Причина — їм, начебто, не доплачують зароблене. Говорять, що влаштовувалися на зарплату в 1200 грн., а отримують на руки по 300, а в бонус папірець, на якому написана сума боргу. Начальник ЖЕО, таку ситуацію коментувати відмовляється. Лише говорить про те, що працівники отримують гроші. На запитання скільки. Відповідь проста: стільки скільки треба. Цікаво кому треба?

До речі, всередині вересня міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус об’їжджав ЖЕО. До кількох з них він мав претензії, а керівнику ЖЕО №5 навіть порадив шукати роботу. До ЖЕО №6 мер зауважень не мав, принаймні, про них не говорив. Проте, це ЖЕО, очевидно, є проблемним. Зараз постало питання із зарплатами. Минулого тижня — із проплатою за ліфти. Був скандал із зрізаними деревами. Начальник явно відчуває свою безнаказаність, цікаво тільки чому.

Ми ж бажаємо вам, щоб ви якомога рідше стикалися із хамством та несправедливістю.

Вдалого вам тижня

old_editor, 26.10.2009 13:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини