Підсумок тижня №30



Як ви думаєте, де краще зберігати гроші? Звичайно, у банках. А ще краще, якщо до цієї банки додати ще одну плюс банку. Так спокійніше. Сам собі поклав, сам сомі взяв, коли тобі потрібно. У якій завгодно валюті і без проблем і черг. А ще краще брати у тих самих банках кредити. Ні відсотків немає, ні термінів, ні зустрічі із колекторами.

Переваги банки уже зрозуміли і позичальники стандартних банків. Говорять про те, що їх обідрали, як липку, тому краще в майбутньому будуть самі собі банкірами. Зрештою, ніхто нікому не розголосить їх таємниць і особистих даних. Як то, наприклад, робить «ПлюсБанк».

В голові не вкладається, що вони свою рекламну продукцію друкували на звороті документів. З одної сторони рекламка — беріть у нас споживчі кредити, а з другої список позичальників, які вчасно не заплатили кредит із їх адресами й ідентифікаційними номерами. Правда, класно. Бери собі, читай, може, щось цікавого довідаєшся про когось із знайомих.

Чи то халатне відношення у працівників «ПлюсБанку» до своїх клієнтів і випуску реклами, чи то фінансова криза вдарила і по солідному банку із європейськими інвестиціями, не відомо. Але, очевидно, економлять у банку на всьому. Певно з турботою про пересічного українця. Зберігають гроші, щоб потім мати чим йому дати кредит. Згодом, правда, збити шалені відсотки і трохи собі заробити, але ж гра вартує свічок.

До речі, про свічки. Виявляється їх використовують не тільки в церквах, а й в домівках для освітлення. Справа у тому, що Прикарпаттям прокотилася негода: дощі, вітри, снігопади. Вони і пошкодили лінії електропередач, тому багато населених пунктів і нині залишаються без електропостачання. Правда, енергетики кажуть, що найближчим часом все полагодять і просять прикарпатців трохи потерпіти.

Терпи, терпи, терпець тебе гартує. Так можна сказати про журналістів калуського комунального телебачення, які вже рік не отримують зарплату. Натомість керівники відповідних управлінь звітують про те, що боргів в області перед працівниками бюджетних установ не має.

А от Івано-Франківськ не має лімітів на газ, але попри це міська влада примудрилася опалювальний сезон почати вчасно. Як там буде далі, не відомо, але на разі, в садочках, школах і лікарнях тепло. Потихеньку прогріваються батареї і в помешканнях івано-франківців.

Ми ж бажаємо вам фінансового благополуччя і багато-багато банок із грошима.

Вдалого вам наступного тижня.

old_editor, 16.10.2009 22:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини