Франківський «Роланд» переміг на виїзді

У неділю івано-франківський «Роланд» проводив календарну гру чемпіонату України з регбі серед команд вищої ліги у Тернополі. Незважаючи на те, що господарі, регбісти РК «Тернопіль», посідають останнє місце у південно-західній зоні, окрилені останнім виїзним виграшем у Львові тиждень тому, у першому таймі звітної зустрічі зуміли виставити міцні захисні редути, які здолати івано-франківцям було нелегко. Хоч нагод для того, щоб результативно завершити атаку у «Роланда» було багато, але тільки одна закінчилась успішно – «спробу» здійснив Ігор Бекеша, а Володимир Савіцький влучно пробив «реалізацію». На перерву команди пішли за рахунку 7:0 на користь наших земляків.

Постійний тиск гостей у другому таймі дав можливість ще тричі проникнути у залікове поле господарів. Це вдалось Роману Копаниці, Віталію Кузнєцову і Степану Боніковському. Останній до того ж вдало реалізував одну із спроб.

Після цієї перемоги «Роланд» впритул наблизився до другого місця, яке дає право продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату.

Наступну гру «Роланд» проведе 18 жовтня у Львові з місцевим «Соколом-2», головним конкурентом за прохідне друге місце. Ця зустріч за тур до завершення ігор у зоні може розставити всіх на свої місця.

old_editor, 13.10.2009 15:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини