Третя поразка «Говерли» на старті «Суперліги». В команді немає лідера

Як не сумно це визнавати, але поки івано-франківський клуб не готовий до ігор на серйозному рівні. Такий висновок можна зробити після матчу третього туру української «Суперліги», в якому БК «Говерла», уже звично у гостях, протистояла бронзовому призеру минулорічного чемпіонату і одному із фаворитів цьогорічної першості баскетбольному клубу «Донецьк».

Боротьби у цьому поєдинку не вийшло. Після того, як франківський клуб у першій чверті вийшов уперед 6:3, у подальшому донеччани тільки нарощували свою перевагу - 23:13 після першої чверті та 45:30 після 20 хвилин матчу.

Після перерви злагоджені командні дії та чудова гра боснійського легіонера господарів Іконіча призвели до того, що деморалізовані франківці догравали цей поєдинок у ролі статистів, а господарі при шаленій підтримці рідних трибун, закидаючи м’ячі на будь-який смак довели, що недаремно вони знаходяться у когорті претендентів на перемогу.

Знову ніяк не проявив себе Патрік Спаркс, який уже третю гру підряд не показує тієї гри, на яку від нього очікує керівництво клубу і всі івано-франківські уболівальники. Впадає в очі те, що у команді немає лідера, а один Фрейзер хоч і закидає в кожному матчі по 20 очок, самотужки команду витягнути не в змозі.

Після матчу наставник «Говерли» Євген Мурзін сказав, що команді дуже важко грати у таких жорстких рамках виїзних поєдинків. Також тренер франківських ведмедів відзначив і відсутність лідера в команді та коротку лаву запасних.

Довідка

БК «Донецьк» - «Говерла» - 90:57 (23:13, 22:17, 28:14, 17:15)

11 жовтря. Донецьк. ПС «Дружба»

«Г»: Фрейзер (19 + 10 підбирань), Скірмантс (11), Кудрявцев (8), Кяушас (6), Голубєв (5), Коваленко (4 + 4 втрати), Спаркс (2 + 3 передачі + 5 перехватів + 4 втрати), Орленко (2 + 2 блок-шоти), Скуматов (0), Шостуха (0). Сліпенчук (х).

old_editor, 12.10.2009 17:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини