Студентів університету нафти і газу нагороджено преміями TRANSLATOR AWARDS

В національному університеті нафти і газу відбулося святкування Міжнародного дня перекладача. Він був створений за сприянням Центру дозвілля й культури студентів та за участю іноземних студентів університету.

У святі взяли участь проректор з навчально-методичної роботи ІФНТУНГ Степан Чеховський, викладачі та студенти цього ж закладу.

Організатори заходу, окрім концертної програми, також нагороджували традиційними преміями TRANSLATOR AWARDS 2009 студентів інституту, які проявили свої кращі знання в сфері перекладацької діяльності.

«Вся програма свята була оформлена в стилі TRANSLATOR AWARDS, де іноземні студенти показали свої знання української мови та традицій. Чудові враження справив на глядачів студент з Китаю Ван Цзіцдзюнь зі своєю етнографічною постановкою», – повідомила «Малакаві» асистент кафедри теорії й перекладу Оля Литвин.

У концертній програмі були представлені танцювальні і поетичні номери: танцювальна постановка «Туркменська лезгинка» та читання української поезії туркменською мовою від студентів з Туркменістану, постановка драми «Отелло» з гумористичним українським дублюванням, історія кафедри сьогодні і завтра та ін.

old_editor, 12.10.2009 17:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини