Подружжя Гриньків уже більше десяти років шукає правди у міських та обласних обранців. Безрезультатно

Історія сім’ї Гриньків уже, мабуть, відома в цілій Україні. Люди, що не пропускають жодної сесії івано-франківської міської чи обласної ради протягом уже 14 років закликаючи можновладців звернути увагу на їхнє горе, люди, які протестують проти нелюдського поводження та порушення їхніх прав, люди, увагу на яких і не думає звертати черговий міський голова.

Подружжя Гриньків пропрацювало на заводі «Промрилад» відповідно 14 і 22 роки та проживало у гуртожитку від підприємства. Коли подружжю пообіцяли квартиру, а вони на неї мали повне право, бо відпрацювали на будівництві цього будинку більше 600 годин, з гуртожитку їх виселили, квартиру так і не видали і до того ж обох звільнили з роботи.

По сьогоднішній день сім’я Гриньків проживає у місті без прописки. Дружина Ірина, чоловік Василь та двоє синів добиваються свого законного права на житло, пікетуючи біля приміщення обласної та міської рад. Незчисленні ухвали, рішення судів та виконкомів до тепер чекають своєї черги.

Цікаво, скільки наша влада іще буде закривати очі на цю проблему? Скількох іще міських голів та губернаторів пересидить на сходах біля білого дому Василь та Ірина Гриньків?

old_editor, 30.09.2009 19:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини