Свято опери у Івано-Франківську і справді вдалося. Зал аплодував стоячи

Учорашній концерт «Устами Хосе і Кармен» в рамках проекту Оперний феєрверк ще довго залишиться в серцях франківців. Екстравагантний та експресивний Арнольд Руткоський та тендітна Ірина Житинська подарували глядачу уривки із однієї з найкращих опер у світі – «Кармен», Жоржа Бізе. Під акомпанемент «Harmonia Nobile» на сцені муздрамтеатру розгорнулася справжня драма, драма кохання та почуттів. Чудова акторська гра та неперевершені голоси Арнольда та Ірини на пів години перенесли глядача до спекотної Іспанії.

У другому відділі зі сцени у виконанні найкращої пари вроцлавської опери прозвучали відомі твори таких композиторів, як Ендрю Ллойд Вебер, Франческо Сарторі, пісні із легендарного мюзиклу «Привид опери», відомі дуети та народні пісні країн світу.

Родзинкою шоу стала українська народна пісня «Місяць на небі», яка у виконанні Ірини Житинської та Арнольда Рутковського прозвучала зовсім по новому.

Стоячи, гучними оваціями проводжав зал муздрамтеатру людей, які в цей осінній день подарували франківчанам оперне свято, свято, яке ще довго будуть пам’ятати.

old_editor, 30.09.2009 17:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини