Анушкевичус не може довести законність набуття квартир міськвиконкомом, і суд це визнав — Бородайко

Хоче перевірити міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус фіскальні чеки і рахунки в банку, то хай перевіряє. Якщо він не має безпосереднього впливу на правоохоронні органи, то вони нічого незаконного в банківських операціях не знайдуть.

Так прокоментував «Малакаві» заяву Віктора Анушкевичуса співвласник будівельної компанії «Гаразд Україна» Костянтин Бородайко.

«Єдине, що я б просив мера, то це прокоментувати, на яких підставах на баланс міськвиконкому були передані квартири, адже договору прийому передачі, ні я, ні підприємець Кухній йому не давали», — говорить Костянтин Бородайко.

За його словами, міський голова не може довести законність набуття квартир міськвиконкомом, і суд це визнав. Саме тому і постановив, щоб МВК відшкодувало вартість квартир.

Також Костянтин Бородайко каже, що жодної усної домовленості про передачу квартир між ним і мером не було. Забудовник говорить, що в таких справах усні домовленості не діють, вони всі скріплюються документально.

Щодо вартості квартир, то забудовник каже, що це питання не до нього, а до фахівців, які проводили експертну оцінку житла.

old_editor, 21.09.2009 20:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини