Правоохоронці отримали лише 6 квартир, і мають на це більше прав, ніж інші – міський голова

«Вся діяльність міськвиконкому прозора та чесна і не має інформації закритого типу», — говорить міський голова Віктор Анушкевичус.



З такою передмовою мер розповів про розподіл житла з фонду міськвиконкому. Так за словами Віктора Анушкевичуса, за час його каденції з фонду було надано 43 квартири. З них, за словами міського голови, 9 квартир було надано працівникам ЖЕО, але не керівникам, зазначив Віктор Анушкевичус, 10 – людям із аварійних будинків, інвалідам війни, вчителям та військовослужбовцям, чотири квартири отримали громадяни, які перебували на квартирному обліку і черзі міськвиконкому, ще 4 – ліквідатори аварії на чорнобильській АЕС, а також сім квартир надано воїнам-афганцям. А працівникам усіх правоохоронних органів було надано лише 6 квартир, при цьому Віктор Анушкевичус зазначив, що працівники МВС, прокуратури та СБУ теж люди, і мають такі ж права, як і інші, щоправда дещо більше привілеїв.

Окрім того, вперше, як запевнив Віктор Анушкевичус, в історії міста було проведено інвентаризацію гуртожиткового фонду МВК.

«Інвентаризація виявила незаконне проживання мешканців у кімнатах, і пусті кімнати гуртожитків, які за кимось числились, але там ніхто не жив. В результаті було надано 90 кімнат особам, які найбільше потребували житла», — говорить Віктор Анушкевичус.

А на днях у нову квартиру на Богдана Хмельницького переїде сім’я з десятьма дітьми. Більше того, квартиру отримає український борець Василь Федоришин.

Щоправда, міський голова запевняє, що тут ніяких проблем не виникне, як от з рахунками МВК, де після домовленості з підприємцем, останній, скористався відсутністю підпису чи документу, і виграв суд. «Квартира Василю Федоришину надає не міськвиконком, а особиста домовленість з забудовником, тому проблем не буде», — каже міський голова.

old_editor, 21.09.2009 19:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини