Загальноміські дитячі заходи – можливість цікаво та змістовно провести дозвілля – Леся Зваричук

19 вересня в Івано-Франківську відбудуться «Веселі каруселі». В програмі дитячо-юнацького свята спортивні змагання, розваги та нагородження переможців.

«Веселі каруселі» вперше відбудуться в місті в новому та цікавому форматі, говорить директор Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Леся Зваричук.

«Спершу захід передбачав п’ятьох фіналістів, з яких вибиратимуть одного. Однак, ми хотіли залучити більше дітей, показати, що центри дозвілля працюють у всіх мікрорайонах міста», — говорить Леся Зваричук.

Вікового цензу учасників немає. Діти від 6 до 18 років можуть взяти участь у святі. В програмі дійства «Каруселі розваг» та «Каруселі змагань».

«Змагання на особистісну першість серед дівчат та хлопчиків. Скакалки, цікаві елементи із обручем – для дівчаток, та силові змагання для хлопців. Конкурс розваг, аби привернути увагу глядачів. Для них буде запропоноване караоке, переможець отримає солодкий приз», — говорить Леся Зваричук.

В перерві між двома конкурсами майстер-клас із сучасних танців. «Викладач сучасної хореографії разом із своїми підопічними навчать учасників танцювальних па. Таким чином і цікаво і змістовно діти проведуть дозвілля. Намагаємось кожного разу придумати щось нове, зацікавити дітей, різноманітні конкурси та розваги завжди у інших формах, аби дати можливість дітям проявити себе в різних іпостасях», — повідомляє директор Центру дітей та юнацтва за місцем проживання.

old_editor, 18.09.2009 19:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини