Івано-франківський «Острівок здоров’я»

В івано-франківському торговому центрі «Арсен», віднедавна запрошують відвідувачів на безкоштовний масаж. Його роблять механічними масажерами німецької фірми «Casada» спеціально навчені працівники. Багатьох дивує, ба більше, насторожує пропозиція безкоштовно оздоровитися, тому й, схоже, нерідко відмовляються. Проте нині «Острівок здоров’я» має чимало відвідувачів – 60-70 чоловік щодня та близько 2 тисяч щомісяця.

- Пані, спробуйте безкоштовний масаж на високоякісному німецькому обладнанні, – запрошує перехожу партнер компанії Тетяна Чорній. Жінка несміливо наближається до консультанта, відтак сідає на крісло, на якому масажер-подушка. За кілька хвилин каже іншій відвідувачці, що відчуває полегшення, вказуючи на верхню частину спини.

«Ми прагнемо створити моду на здоров’я, спонукати кожного до відповідальності за своє здоров’я, зрештою, формувати культуру здоров’я», – каже партнер компанії Галина Провальна.

«Ми віримо, що шляхом прямого спілкування з людьми, нам вдається допомагати їм оздоровлюватися фізично і духовно. Адже, як гласить давнє народне прислів’я, у здоровому тілі – здоровий дух», – доповнює свою колегу старший партнер компанії Ольга Коцюба.

За словами Ольги, працівники «Острівка» піклуються про холестичне здоров’я людини – тобто дбають не лише про її тіло, а й душу та дух. Розповідаючи про переваги масажерів, Ольга Коцюба звертає увагу відвідувачів на їх портативність, зручність у використанні, особливо наголошує на ефективності використання всією родиною.

«Ми впевнені, що і завдяки масажу можна здолати таку величезну проблему сучасності, як гіподинамія (малорухливість. – Авт.)». «Місія компанії, яку представляємо – це здоров’я нації через служіння людині», – підсумовує сказане Тетяна Чорній.

До розмови приєднується постійний відвідувач «Острівка» 50-ти річний Богдан Симчишин: «Із врахуванням того, що я баяніст, маю професійне захворювання – шийно-грудний остеохондроз і спазми м’язів плечей. Переконаний, що завдяки масажу, на який ходжу впродовж 2,5 місяця, позбувся больових відчуттів, набутого обмеження руху руки, масажування повністю зняло спазми м’язів у шийно-грудному відділі. Також покинули мене супутні розлади – біль голови, оніміння кінцівок…».

А 55-ти річна домогосподарка Марія Гойсан запевняє, що постійні масажі нормалізували їй артеріальний тиск, значно покращили самопочуття. Клавдія Шевчук (42 роки) сидячи у масажному кріслі, підказує, що масаж активізує кровообіг, допомагає позбутися солей і, навіть, схуднути. Сама пані Клавдія за 1,5 місяця щоденних масажів позбулася 14 зайвих кілограмів.

old_editor, 18.09.2009 15:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини