Івано-Франківськ на 90 % готовий до опалювального сезону – Віктор Анушкевичус

Сьогодні на прес-конференції міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус запевнив, що для нього підготовка міста до опалювального сезону — найважливіше питання.

«Питання опалювального сезону обговорюється на оперативних нарад, сесіях. Вже на сьогодні 35 котелень «Теплокомуненерго» готові до зими. Ще одна буде відремонтована до кінця тижня. Загалом до першого жовтня будуть закінчені всі обсяги ремонтних робіт», — сказав Віктор Анушкевичус.

Проблемою залишається магістральна мережа. Після пробного включення опалення було виявлено 80 поривів. Але роботи ведуться, говорить міський голова і в найближчий час неполадки будуть ліквідовані.

«Гірша ситуація з ЖЕО, але після мого об’їзду всіх ЖЕО, деяких керівників було попереджено, дано вказівки, одним довелось шукати нову роботу», — говорить Віктор Анушкевичус.

І навіть ліміти на газ «Теплокомуненерго» отримають. За словами Віктора Анушкевичуса, керівник «Теплокомуненерго» сьогодні на переговорах із «Нафтогазом» України.

Нагадаємо, що раніше теж на прес-конференції Віктор Анушкевичус говорив про те, що Івано-Франківськ отримає ліміти на газ перед опалювальним сезоном. Тоді він зазначив, що «Теплокомуненерго» ще не брало кредит в ощадбанку, аби розрахуватися із боргами перед постачальниками. Міський голова сказав, що, якщо грошей не буде, то позику таки доведеться брати.

old_editor, 15.09.2009 20:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини