Довготривалий терор власників дач біля «Рибгоспу» нарешті припиниться – Олег Дащенко

Крапку із «Березівсько-Хотимирським рибгоспом» поставлять правоохоронні органи. Запит депутата обласної ради Олега Дащенка, на предмет скарг власників дачних територій на директора господарства Йосипа Катеринчука, підтримали 21 народних обранців з трьох фракцій. «Вся сесійна зала підтримала запит на неправомірну поведінку директора «Рибгоспу», — каже Олег Дащенко.

За словами депутата, Йосип Катеринчук вивіз тисячі кубометрів шутеру з-під дамби без будь якого дозволу на те екологічної інспекції, а крім того, закрив прохід до річки при цьому запевняючи мешканців, що то його приватна територія.

«Йосип Катеринчук перерив сільську дорогу, перекрив прохід, все це незаконно та протиправно. Без проекту та відповідних дозволів риє канави, вивозить шутер створюючи цим небезпеку для міста. Мешканці ділянок дали відпір уже довготривалому терору зі сторони директора рибного господарства. Я підтримав їх і надалі контролюватиму ситуацію», — говорить Олег Дащенко.

На те, що Йосип Катеринчук подаватиме до суду через «неправдиві наклепи» зі сторони депутата, Олег Дащенко каже, що відповідні структури встановлять, на чиїй стороні правда.

«Людина у такому поважному віці, через кілька місяців Йосипу Катеринчуку виповниться 70, повинна подавати приклад добропорядності та чесності, а не навпаки. Власники дач, а їх там 58, розповіли в чому справа і тягнеться це вже дуже довго», — говорить Олег Дащенко.

old_editor, 25.08.2009 21:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини