Вже три тисячі бажаючих долучились до акції «Виклик на мільйон» добрих справ

Один мільйон добрих справ змінить країну на краще, переконані організатори проекту. Не спостерігати за життям збоку, а бути активним його учасником та творити самому, закликає Максим Горячев, засновник проекту та учасник туру доброти, в рамках якого проходитиме акція.

Це не політична пропаганда і не відпрацювання грантів чи спонсорських коштів, все значно благородніше – кілька юнаків з власної ініціативи вирішили змінювати країну, у якій живуть, на краще.

«Я маю змогу жити за кордоном, але хочу жити в своїй країні, проте не такій як зараз. Спершу нас було четверо однодумців, які і розпочали різноманітні соціальні акції по країні», — говорить Максим Горячев.

Наразі свої анкети подали 3000 бажаючих допомогти. Щоправда, акції проводяться у містах, куди запрошують організаторів і поки що це був Київ, Харків, Макіївка, а тепер і Одеса.

«Стати учасником акції просто: необхідно заповнити анкету на сайті. «Виклик на мільйон» проходитиме по всій Україні, а потім буде створено рейтинг добрих справ кожної області, як ми підрахували з кожної має бути по 40 тисяч добрих справ. Інформацію про добрі справи ми отримуватимемо через анкети, які матиме кожен учасник», — розповів «Малакаві» Максим Горячев.

Окрім «Виклику на мільйон», надзвичайною активністю користувалась акція «Скажи дякую». Люди замовляли листівки із словом «Скажи дякую» та вручали просто перехожим на вулиці, водіям, двірникам та продавщицям.

«Акція «Скажи дякую» стартувала ще в грудні минулого року, але й до тепер нам приходять замовлення листівок. Люди готові творити добро і допомагати один одному», — каже організатор проекту.

Перед семінарами та соціальними акціями організатори проходять консультації професійних психологів.

«Необхідно грамотно та компетентно залучати молодь, допомагати зорієнтуватись в житті та навчити не боятись позитивних змін та робити їх самим», — говорить Максим Горячев.

old_editor, 12.08.2009 21:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини