17 травня, Понеділок
19:12

Українське весілля, 21.05, п'ятниця. Ельдорадо

0
Тематична ретро вечірка

Вхід до 22:00 - 40 грн

Вхід після 22:00 - 50грн

Вхід у вишиванках - безкоштовний!
19:10

Mexicana Party, 22.05, субота. Ельдорадо

0
Тематична ретро вечірка

Вхід до 22:00 - 40 грн

Вхід після 22:00 - 50грн

6 травня, Четвер
30 квітня, П’ятниця
21:53

Битва діджеїв. Ельдорадо

0
21:50

Українські вечорниці, 30.04, п'ятниця. Ельдорадо

0
21:49

Мир! Труд! Май!, 01.05, субота. Ельдорадо

0
29 квітня, Четвер
20:57

Glamorous, 29.04, четвер

0
27 жовтня, Вівторок
15:32

Грандіозний день народження: IMPREZi - 20, "ХИМЕРІ" – 5

0
Цієї суботи, 31 жовтня о 15:00 в арт-клубі "Химера" відбудеться знаменна подія у культурному житті нашого міста - святкування 20-ї річиці Міжнародного бієнале сучасного мистецтва - "IMPREZA-89" - без сумніву однієї з найбільших культурних подій України другої половини ХХ століття. Разом з тим відбудеться святкування 5-ої річниці арт-кафе клубу "Химера".

У програмі цієї зустрічі відбудуться виступи та спогади учасників бієнале, а також представники ЗМІ матимуть змогу взяти інтерв'ю та поспілкуватися з тими людьми, хто створив найбільшу виставку в межах України кінця ХХ століття.

Бієнале «Імпреза» — це міжнародна виставка художніх творів сучасного мистецтва, зокрема живопису, скульптури та графіки, що проводилась кожні два роки в Івано-Франківську (з 1989 по 1997). Учасниками першої виставки стали представники 17 країн світу та 8 республік СРСР (260 авторів). Результатом її став виданий каталог з роботами учасників та аукціон з продажу творів сучасного мистецтва.
15:26

ГІГАБАЙТИ ІЗДРИКОВОЇ «ФЛЕШКИ»

0
У четвер, 29 жовтня в "Химері" відбудеться презентація книжки «Флешка» - збірки есеїв одного з найконцептуальніших письменників-модерністів сучасної української літератури Юрія Іздрика. Початок презентації о 18:00.

Якщо Ви збираєтесь побачити ще ту «Флешку», яка з’явилася на світ два роки тому, то мусимо Вас розчарувати – це зовсім не та книжка. Перевидана збірка містить багато правок, виправлень, дописів та вирізань автора, тому очікуйте на ті ж тексти у зовсім іншому форматуванні. «Флешка» з’явилась у видавництві «Лілея-НВ». Дизайн її розробляв сам автор.
Четвер. 18:00. «Химера». Іздрик. «Флешка». Ви - така суміш обіцяє цікавий вечір та хороший настрій.
Юрко Іздрик - багатогранна особистість – прозаїк, поет, культуролог, музикант, автор та редактор концептуального журнального проекту «Четвер». Автор книжок «Острів КРК», «Воццек», «Подвійний Леон», «АМТМ», «ТАКЕ». Його книги надруковано в Польщі та Канаді, а художні твори перебувають у приватних колекціях США, Німеччини, Іспаніі та інших країнах.

18 серпня, Вівторок
20:32

Китайська чайна церемонія

0
У приміщенні арт-кафе “Химера” Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Івано-Франківську разом з учасниками AIESEC з Китаю представлятимуть Чайну церемонію.
Китайська чайна церемонія проходитиме у нашому місті вже друге літо поспіль, оскільки минулорічний досвід показав, що цей захід має успіх серед жителів Івано-Франківська, які прагнуть доторкнутися до таємниць, ритуалів і традицій Китаю, особливо серед молоді.

Учасники Чайної церемонії матимуть нагоду на власні очі побачити мистецтво приготування чаю по-китайськи, дізнатися багато цікавого про культурні традиції Китаю, поспілкуватися з корінними представниками звичаїв Піднебесної і, звісно, посмакувати справжнім китайським чаєм.

Вхід: 15грн.

13 серпня, Четвер
16:43

Концерт-сейшн у L-клубі за участі відомих львівських джазменів

0
В L-клубі по вулиці Січових Стрільців 24, відбудеться надзвичайна подія – джазовий концерт-сейшн за участю відомих в Україні та світі музикантів: Юрій Яремчук - саксофони, Роман Рось - скрипка, Кирил Абрамов - клавішні, Марк Токар - контрабас, Андрій Войтюк - барабани.
Юрій Яремчук – геніальний український саксофоніст та композитор, учасник багатьох фестивалів та міжнародних проектів, відомий в Україні та світі тонким і своєрідним розумінням джазу.
Марк Токар та Роман Рось вже відомі франківським поціновувачам джазу та імпровізаційної музики з попереднього свого проекту в L-клубі з польським бас-кларнетистом Вацлавом Цімпелем.
Андрій Войтюк та Кирило Абрамов – молоді талановиті джазмени, учасники львівського джазового тріо „МТ-3”, автори та учасники численних проектів та концертів.
На цей раз музиканти створили новий за звучанням колектив і привозять до Франківська джазові стандарти, імпровізацію та хороший настрій.
В програмі концерту будуть композиції Дізі Гілеспі, Майлза Девіса, Телоніуса Монка, Чарлі Паркера, та інших.
4 серпня, Вівторок
15:48

Фестиваль восьми культур світу

0
В рамках Фестивалю у приміщенні Культурно-мистецького центру “Є”(4 поверх) відбудеться захід під назвою Міжнародна кухня, під час якого молоді івано-франківчани матимуть можливість ближче познайомитися з вісьма культурами світу. Програма заходу включає презентацію національних кухонь 8-ми країн та дегустацію національних страв, демонстрацію національних костюмів, розучування естонського народного танцю, участь у майстер-класі з китайського письма та інші веселощі та сюрпризи.

Вхід 15грн.




Вибір редакції

Найпопулярніші новини