В новому сезоні «Говерла» матиме нового тренера

Як повідомили «Малакаві» у прес-службі БК «Говерла», новий сезон команда розпочне під керівництвом нового наставника. Ним став Євген Мурзін, який протягом останніх п'яти років був тренером столичного «Будівельника», а минулого сезону працював з дублем «Черкаських мавп».

«Рівень нового Чемпіонату є дуже високим, тож керівництво очікуватиме від гравців та тренера набагато більше, ніж досі. Тож у світлі цього команді потрібен був спеціаліст з досвідом участі у Суперлізі. Євген Мурзін у цьому плані — ідеальна кандидатура», — каже Андрій Менів, прес-секретар БК «Говерла».

Євген Мурзін замінить на тренерському містку Олега Пелеха, який, нагадаємо, працював з клубом від його заснування, тобто сім років. Саме під чітким керівництвом Олега Пелеха, гравці «Говерли» пройшли шлях від скромного першолігового клубу до «грози авторитетів» Української баскетбольної ліги.

У новому сезоні Олег Пелех займатиме крісло генерального директора «Говерли».

Завтра гравцям команди буде офіційно представлено нового наставника, а в середу баскетболісти зберуться для першого тренування. За словами Андрія Меніва, на 10 серпня заплановано збір команди разом з легіонерами.

«З українських баскетболістів майбутнє у «Говерлі» під питанням лише у Андрія Лєбєдєва, — резюмує Андрій Менів, — Загалом певні трансферні втрати чи здобутки можливі аж до старту Суперліги».

До речі, в складі «Говерли» вже з'явились перші новачки — Артем Сліпенчук та Кирило Скуматов, які перебралися до Івано-Франківська з київського «Будівельника» та болгарського «Ямбола» відповідно.

Руслан Райтер

old_editor, 03.08.2009 20:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини