Перший етап нового Чемпінату "Ураган" розпочне з "Контингентом"

Свій шостий вищоліговий сезон івано-франківський "Ураган" розпочне на домашній арені перед власними вболівальниками.

У суботу, 5 вересня, в столиці Прикарпаття 17-ий Чемпіонат України відкриватиме матч першого туру у якому "Ураган" прийматиме житомирський "Контингент".

Вже за тиждень підопічні Сергія Гупаленка зіграють у Львові з "Енергією", а у третьому турі в Івано-Франківську гостюватиме віце-чемпіон України - донецький "Шахтар".

Такі результати жеребкування календаря першого етапу Чемпіонату України 2009-10 року, про які "Малакаві" повідомили у прес-службі "Урагану".

Традиційно новий футзальний сезон в Україні розпочнеться поєдинком за Суперкубок між чемпіоном країни - львівським "Таймом" і володарем національного Кубка - харківським "Локомотивом".

Повний календар буде опублікований після його затвердження Виконкомом АМФУ, відзначимо тільки, що завершиться друге коло 17-го чемпіонату України 20 березня 2010 року, після чого на другому етапі 12 команд проведуть двоколовий турнір з урахуванням набраних очок на першому етапі, де учасники діляться на дві шістки - 1-6 місця і 7-12 місця.

Отож, футзальний сезон в Україні завершиться 29 травня 2010 року, а володар національного Кубка визначиться набагато раніше. 17-21 лютого пройде кубковий "Фінал восьми", куди потраплять 8 найсильніших вітчизняних команд, котрі подолають попередні стадії 1/16 та 1/8 турніру.

Руслан Райтер
old_editor, 31.07.2009 18:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини