Мешканці міста самі обиратимуть комунальні послуги - Володимир Ковальчук

Мешканці міста скаржаться на процедуру формування комунальних тарифів. Чому такі високі тарифи та що за ними стоїть пояснював заступник начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Володимир Ковальчук на форумі Муніципальної ради сталого розвитку.

В основному, на що скаржились мешканці будинків - це вивіз твердих побутових відходів, прибирання сходових кліток та під'їздів. Володимир Ковальчук каже, що за вивіз сміття від тепер жильці платитимуть безпосередньо перевізникам, а не через ЖЕК. "За вивіз сміття на кожного мешканця припадає 3 гривні 60 копійок щомісяця. Досі мешканці не знали за що платять ці гроші, а так вже буде сформована система оплати та стабільного вивозу сміття", - говорить Володимир Ковальчук.

Крім цього, влада зобов'язала працівників житлового господарства періодично проводити громадські слухання по кожному будинку з метою вибору мешканцями комунальних послуг, за які вони платитимуть. "Процедура формування тарифів стане прозорою та доступною. Не буде такого, щоб людине знали за що платять", - говорить Володимир Ковальчук.
old_editor, 31.07.2009 16:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини