Проблему сміттєвих майданчиків можна вирішити і без крайніх заходів - Ольга Гундяк

Мешканці вулиці Вагилевича викотили сміттєві контейнери на дорогу. За інформацією одного із місцевих ЗМІ, людей не влаштовує близьке розташування контейнерного майданчика до їх дому.

Вихід із ситуації начальник УЖКГ Петро Косюк бачить у побудові підземного сміттєвого майданчика.

Однак, таке вирішення проблеми абсурдне та дороге, вважають у обласній державній екологічній інспекції.

«Аби побудувати підземне сміттє звалище необхідно створювати спеціальні проекти, затверджувати відповідними структурами, а що саме головне – процедура не з дешевих та й проблеми не вирішить», - говорить головний спеціаліст державної екологічної інспекції у Івано-Франківській області Ольга Гундяк.

За словами Ольги Гундяк, проблема сміття не в їх близькому розміщенні до житлових будинків, а в частоті вивезення сміття. «Значно дешевше було б закупити необхідних приладів, найняти людей та вчасно вивозити сміття, щоб не було неприємного запаху та антисанітарійних явищ», - говорить Ольга Гундяк.

Мешканцям вулиці Вагилевича головний спеціаліст радить звернутися із заявою до влади міста та ЖЕКу із проханням або перенести сміттєві контейнери подалі, тоді вони змушені будуть далеко виносити сміття, або змусити вчасно вивозити та чистити контейнери працівників житлово-комунального господарства.

«Мешканці вулиці повинні змиритись із таким місцезнаходженням свого дому, а проблему сміття можна вирішити без крайніх заходів», - говорить Ольга Гундяк

old_editor, 30.07.2009 17:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини