Інформаційна система про дітей-сиріт створена для обліку дітей, які перебувають зараз у кризовій ситуації - Іван Ковалик

На Прикарпатті створюється спеціальна інформаційна система з відомостями про дітей-сиріт, дітей з неблагополучних сімей. Доступ до системи обмежений і здійснюється спеціальними службовцями. Про це "Малакаві" розповів начальник Служби у справах дітей ОДА Іван Ковалик.

"Основна мета створення цієї інформаційної системи - облік дітей, які перебувають зараз в кризовій ситуації, які позбавлені батьківської любові та піклування. Вона створена для блага дітей",- розповідає Іван Ковалик.

В Банку відомостей області вже зареєстровано 1636 дітей-сиріт. З них 1233 дитини, які проживають з опікунами в прийомних сім"ях, 66 дітей перебувають у спеціальних сімейних будинках, а решта діток проживають в інтернатах.

Також Іван Кавалик повідомив, що інформація, яка зберігається є особистісною для кожної дитини, тому доступ до Банку даних став обмеженим. Проте, якщо комусь потрібно буде отримати відомості про ту, чи іншу дитину - необхідно звернутися за інформацією до Служби у справах дітей.
old_editor, 28.07.2009 21:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини