Молоді "політики" взяли курс "на Москву"

Великі політичні гравці України та Росії все частіше демонструють дружбу "крізь зуби". Часом справа заходить у "глухий кут". Необходиться і без взаємних погроз та образ.

Молоді "політики" ж вирішують не жити за "правилами" старших колег.

Днями активісти Студентської Міжвузівської Ради Південно-Західного Округу міста Москви, Студентського Парламенту Івано-Франківського Національного Технічного Університету Нафти і Газу та Студентської Ради міста Івано-Франківська підписали безпрецендентний документ - Меморандум про співпрацю та спільну діяльність.

Цим документом обидві сторони засвідчили власне бажання рухатись "в одному напрямку". Головними пунктами угоди, як івано-франківська так і московська сторони зобов'язуються тісно співпрацювати задля вирішення актуальних проблем та питань студентства.

За словами "підписантів" мається на увазі обмін досвідом між студентськими активами Москви та Івано-Франківська, організація програм стажування активних членів студентських самоврядувань обох міст, тощо.

"Нарешті наша активна діяльність дала позитивний результат, - розповідає Олександр Візінський, заступник голови Студентського Парламенту ІФНТУНГ, - Вихід на міжнародний рівень у сфері молодіжної політики дасть поштовх до певної новизни у діяльності студентського самоврядування".

На переконання Олександра Візінського, підписання Меморандуму - це лише початок спільної діяльності.

"Для реалізації реальних кроків потрібно ще опрацювати багато речей, проте ми впевнені, що реально заявити про себе ми зможемо вже незабаром", - резюмує Олександр Візінський.

Руслан Райтер

old_editor, 27.07.2009 20:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини