Візит віце-президента США - це "оглядини" майбутнього Президента?

Днями Україну відвідав віце-президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден. В ході візиту він зустрівся з політичним керівництвом країни, а також з представниками громадськості та опозиції.

Політолог Олег Білоус вважає візит Джозефа Байдена позитивним кроком для України, а окрім того, на думку політолога - це своєрідний "приціл" Америки на майбутнього Президента України.

"Візит Байдена - це "оглядини" кандидатів на пост Президента України, - переконаний Олег Білоус, - Для США дуже важливим є той факт, щоб майбутній Президент нашої держави був їхнім прихильником, прихильником їхньої політики та інтересів".

На думку експерта дана "медаль" має й іншу сторону. Мова йде про те, що візит саме віце-президента, а не самого Президента США Барака Обами засвідчує те, що у США знизився рівень "зацікавленості" Україною.

"В підсумку візиту Байдена, ми бачимо, що Америка визначається з тим, кого підтримувати у боротьбі за крісло Президента на тлі зниження власної зацікавленістю нашими справами", - резюмує Олег Білоус.

Руслан Райтер

old_editor, 23.07.2009 19:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини