Спортивний підсумок дня

Футбол

Сьогодні, півзахисника київського «Динамо» Олександр Алієва, котрий отримав травму гомілкостопу, прооперують в одній з німецьких клінік.

Терміни відновлення гравця стануть відомі після проведення оперативного втручання.

Нагадаємо, що Олександр Алієв отримав травму в матчі за Суперкубок України проти полтавської Ворскли.

Раніше повідомлялося, що на відновлення Олександру Алієву знадобиться три тижні.

Завершено продаж квитків широкій публіці на матч за Суперкубок УЄФА між «Барселоною» і донецьким «Шахтарем», який відбудеться 28 серпня в Монако.

Продаж квитків широкій публіці почався на сайті УЄФА у вівторок, 7 липня, і завершився сьогодні.

Власники квитків будуть визначені за допомогою лотереї, у якій братиме участь кожна дійсна заявка, незалежно від часу заповнення в межах зазначеного терміну. Володар кожної виграшної заявки може претендувати максимум на два квитки.

До п'ятниці, 24 липня, всі ті, заявки котрих виграли, отримають відповідне повідомлення електронною поштою. Після цього кожен зможе стежити за статусом своєї заявки на сайті.



Матч на Суперкубок УЄФА між Барселоною і Шахтарем відбудеться 28 серпня на стадіоні Луї II в Монако і почнеться о 21:45 за київським часом.

Загальна місткість стадіону Луї II складає 18 тисяч осіб. Для широкої публіки і прихильників Барси і Шахтаря, які самі поширюватимуть квитки серед своїх уболівальників, заброньовано 75% місць.

Сьогодні, головний тренер юнацької збірної України Юрій Калитвінцев визначився зі складом, який відстоюватиме честь країни у фінальному турнірі Євро-2009 (U-19).

Чемпіонат, який стартує вже у вівторок, вперше в історії прийматимуть Донецьк і Маріуполь.

У Донецьку в розпорядженні тренерського штабу перебували 23 футболісти, 18 з них увійшли до заявочного списку на Євро-2009 (U-19).

«Динамо» у збірній представляють дев'ять виконавців, п'ятеро захищають кольори «Шахтаря», двох гравців делегувало дніпропетровське «Дніпро», по одному – «Олімпік» і запорізький «Металург».

Італійський тренер «Динамо» з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні перед початком чемпіонату України достроково розірвав контракт з київським клубом і повернувся на батьківщину.



За словами президента «Динамо» Ігора Суркіса, Пінколіні попросив відпустити його на півроку раніше за сімейними обставинами, і керівництво клубу, з урахуванням минулих заслуг, не могло йому відмовити.



«Крім того, у нашого тренера Валерія Газзаєва своя система фізичної підготовки гравців, і, якщо б італійський спеціаліст залишився до зими, ми наврядчи продовжили б з ним угоду», - сказав президент «Динамо».



Суркіс також завірив, що дострокова відставка Пінколіні не пов'язана з великим травматизмом гравців, в результаті якого у лазареті одночасно опинились десять гравців основного складу.

Євро-2012

Згідно з вимогами УЄФА, на початок Чемпіонату Євро-2012 у всіх обласних центрах України має діяти єдиний з Європейським Союзом телефонний номер екстреної допомоги 112 (аналог відомої американської служби 911).



На реалізацію даного проекту Планом підготовки і проведення фінальної частини Євро-2012 передбачено 625 млн грн, з яких 601 млн мають виділити з держбюджету, а 24 млн грн - з місцевих бюджетів.

Фехтування

Українки стали Чемпіонками Європи в командних змаганнях шаблісток, перемігши у фіналі Росію.

Українки Ольга Харлан, Олена Хомрова, Галина Пундик і Ольга Жовнір стали Чемпіонками Європи в командних змаганнях шаблісток.

У фіналі українки перемогли Росію - 45:31.



Шахи

Українець Василь Іванчук почав з нічиєї свій виступ на міжнародному шаховому фестивалі у Швейцарії.

У першому турі Іванчуку протистояв француз Вашьє-Лаграв. Шахісти свою партію вирішили завершити «мирно». У другому турі українець зустрінеться з російським шахістом Аліксеєвим.

Сторінку підготовлено за матеріалами, champion.com.ua, uasport.net, Спорт-Экпресс, Сегодня Спорт, Дело.



old_editor, 20.07.2009 21:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини