Для страйкболу ніщо не перешкода, навіть погода - Євген Гапич

Цими вихідними у Яремчі пройшли змагання із страйкболу – військової гри, дуже наближеної до реалістичних бойових умов. Близько 125 учасників з Тернополя, Рівного, Стрию, Львова, Івано-Франківська, Калуша, Чернівців, Коломиї та навіть Бресту відчули насолоду від гри в справжніх диких умовах.

«По сценарію перемогли бойовики, - говорить організатор змагань Євген Гапич, - команди діляться на дві сторони і згідно ігрової програми виконують так звані місії, за кількістю виконаних яких і визначається переможець».

Погода була спекотна, але був короткочасний дощ. Євген Гапич каже, що для учасників це не перешкода: у страйкбол гратимуть за будь яких погодних умов, говорить організатор.

Вражень море, ділиться Євген Гапич, правда, після активних вихідних фізична втома дається в знаки. «Дуже радію, що всі залишись задоволені, особливо гості. Вони були в захваті від гри та прийому», - каже Євген.

Дівчата теж не залишись осторонь : п’ятеро учасниць боролися за звання найсильніших.

«Невдовзі плануємо ще один турнір, - каже Євген Гапич, - можливо через місяць. Змагання відбудеться на невеликому мальовничому острівці, який знаходиться в одному селі між Івано-Франківською та Тернопільською областями».



old_editor, 20.07.2009 15:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини