Роман Ткач свою роботу оцінює позитивно

На зустрічі з журналістами у Івано-Франківську народний депутат та екс-губернатор Івано-Франківщини Роман Ткач підбив підсумки своєї депутатської діяльності за минулий рік.

На його думку, минулий рік – є відображенням реальної ситуації у державі.

«Цей рік є дзеркалом політичної ситуації в Україні, — каже Роман Ткач, — Зараз реально стало видно «хто є хто» в українській політиці. Хто як себе поводить, хто як чинить у тій чи інший ситуації».

Серед негативних епізодів минулого року, нардеп виділяє грузинсько-російську війну та реакцію українського політикуму на ті події; намагання «переписати» Конституцію та два епізоди бажання «широкої коаліції».

Не зважаючи на ці обставини, Роман Ткач власною депутатською діяльністю задоволений, вважаючи минулий рік – плідним та насиченим.

Пояснює свою думку тим, що став автором та співавтором 34 законопроектів, які були подані до Верховної Ради. Що ж до роботи в окрузі, то тут громадська приймальня Романа Ткача за рік прийняла близько 250 звернень від мешканців області.

«Вважаю, що минулий рік я відпрацював позитивно, — резюмує Роман Ткач, — Своєю роботу задоволений. Рік був плідним та насиченим».

Руслан Райтер



old_editor, 17.07.2009 16:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини