«Зірковий» футбол



9 травня на полі івано-франківського стадіону «Рух» у матчі зійшлися футбольна збірна зірок української естради ФК «Маестро» та ФК «Ратуша» — збірна працівників виконавчого комітету міської ради.



За кілька годин до гри гравці «зіркової» команди зустрілися з фанами своєї команди та провели прес-конференцію. В ході прес-конференції було зауважено, що частина коштів від продажу квитків буде витрачено на підтримку проекту «Соціальне таксі», для молодих людей з особлививими потребами.



Говорячи про матч, слід відзначити, що зустріч проходила дружелюбно, і було помітно, що гравці обох команд намагаються просто пограти у своє задоволення.



Не зважаючи на товаристський характер матчу, гравці подекуди переступали рамки простого «шоу» та починали боротися за м’ячі «по-справжньому», не жаліючи суперника.



Героєм поєдинку став телеведучий Олександр Педан, на рахунку якого три м’ячі у ворота франківських чиновників. У перерві між забиваннями голів, Олександр, за звичкою, брав у руки мікрофон та розважав публіку коментарями до гри.



Вдалося відзначитися у звітному поєдинку і міському очільнику Івано-Франківська. На рахунку Віктора Анушкевичуса третій гол у ворота ФК «Маестро».



Підсумковий рахунок 4:4 влаштував усіх: і «зірок», владу, і людей, які отримали шоу, на яке прийшли.



Після футбольного матчу на глядачів очікував концерт, який, за словами самих виконавців, носив презентаційний характер, оскільки кожен виступаючий виконував 2–3 пісні.



«Вуха» франківських меломанів радували «Тhе ВЙО», «Друга ріка», «Тартак», Олександр Воєвудський та ін.













Невідомий футболіст підійшов ззаду до Олександра Ангела-Педана і намагався до нього по-дружньому поприставати:

old_editor, 11.05.2009 18:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини