За кошти від «зіркового» футболу та концерту планують купити пів машини для соціального таксі

9 травня в Івано-Франківську зіркова команда «Маестро» гратиме з місцевими чиновниками у футбол, а після поєдинку там же на стадіоні дадуть концерт.

Про це «Малакаві» повідомив Ростислав Микитюк, заступник начальника управління у справах сім’ї і молоді МВК.

«Футбол та концерт не присвячені Дню перемоги, — говорить Ростислав Микитюк. — Просто в сам День міста буде дуже багато різних заходів. До того ж, зіркова команда гратиме у футбол 10 травня у Львові, тому ми мусили підлаштовуватися під зірок, крім того, 9 травня їх «вести» дешевше».

Скільки треба заплатити зіркам, щоб вони заграли у футбол та дали концерт, організатори відмовляються сказати.

«Зірки, коли почули, що захід буде благодійним, кошти збиратимуть на організацію соціального таксі, вони в рази три зменшили свої гонорари, але вони мають якісь зобов’язання перед своїми агенціями, тому повністю безкоштовно виступити не можуть, — говорить Ростислав Микитюк. — До того ж, зірок треба привести з Києва, поселити, покормити, превести звук, хоч по мінімуму оплатити роботу волонтерів. Всі ці видатки плануємо компенсувати через продаж квитків на захід».

За словами Ростислава Микитюка, вартість квитка буде символічною — від 10 до 50 грн.

«Якщо ми продамо всі квитки, то оплатимо виступ зіркової команди та всі видатки, пов’язані із організацією заходу, і ще лишаться гроші, щоб купити пів машини, для організації соціального таксі. Ми хочемо придбати хорошу якісну машину, наприклад «Мерседес», — говорить Ростислав Микитюк.

Проте, як повідомила «Малакаві» прес-секретар міського голови Наталія Вінничук, на засіданні виконкому було прийнято рішення відправити проект започаткування в Івано-Франківську соціального таксі на доопрацювання, тобто він затверджений не був. Проте Наталія Вінничук каже, що навіть попри це кошти на машину можна збирати.

old_editor, 27.04.2009 18:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини