Куди подіти нашого чудо-мера на час святкування Дня Міста?

Зважаючи на те, що ці дописи уважно переглядають розумні працівники міськвиконкому та недурні депутати (принципово не кажу про анонімних нереєстрованих «Гостей», які з примусу своїми гидкими коментами засирають мій відновлений блог) , звертаюся до вас, шановні Адекватні з колишньої нарваної команди «За Анушкевичуса»:

1. Проконсультуйте космо-балтійське самозакохане «чудо-з-чудес», щоби наступного разу в присутності багатьох тисяч молодих щирих людей не брав з рук якогось чергового хулігана-шоумена-матюгальника горілку в скляній пляшці, як це було минулого разу, коли новояворівський бик-рагуль Кузьма Скрябін наматюкався зі сцени «від душі», а потім урочисто та стьобно вручив, як забулдизі-собутильнику, панові мерові пляшку магазинної горілки. До сорому тисяч присутніх на тому масовому дійстві біля озера – вельмиНЕшановний Андрюсович «флакон» взяв… Тому перша моя дружня порада - краще скиньтеся і спрезентуйте п.Анушкевичусу пляшку після його публічного виступу перед молодіжною аудиторією міста – так буде прикольніше і ганьби не буде так замітно. ;) Це якщо не переконаєте шановного Анушкевичуса взагалі не ганьбитися на сцені, бо не до його самопіару зараз нам усім.

2. Порадьте також нашому «укро-балтійському експресу», щоби проконтролював особисто заходи безпеки для ектремалів-роверистів на змаганнях в цю неділю (велодром коло міського озера), аби уникнути чиєїсь смерті (не дай, Боже!) та мінімізувати травматизм виступаючих. І до цього супутня моя порада - нехай би краще його навіть фізично на виступі роверистів не було – заберіть на той час нашого чудового мера-ультрапатріота кудись на шашлик чи на човні покатайте, бо дехто з учасників змагань свято вірить, що травма чи нещасний випадок трапляється від «недоброго ока – пристріту»…:(

3. Спробуйте, благаю вас, як близькі йому (і що, найголовніше - розумні!) люди, відговорити від змагання квадроциклів в День Міста на «танкодромі», тобто центральних та колись асфальтованих дорогах славного і охайного колись міста Івано-Франківська … Це може сприйматися як антиреклама :)

4. Насамкінець щиро бажаю нашому «європейському» мерові Анушкевичусу не поламати ноги у ямах і баюрах дорогами до безтями занехаяного Франківська, а тому краще для міста і громади буде, коли чергова пресова служба (вже не дорахуюся, яка за ліком ;) ) скромно оголосить, що наш симпатичний мер відсутній, бо здибається з послом Гондурасу, де нещодавно відмінили візовий режим для українців… Ой, не ту країну назвали Гондурасом… :)



А якщо серйозно, то бажаю усім без винятку жителям та гостям нашого наперекір усьому красивого Міста веселого настрою на святкуваннях, ясної погоди та твердої упевненості, що у Франківську врешті-решт прийде до влади адекватна високопрофесійна команда патріотів міста, яких направду болить роззиратися навколо, - що зробили теперішні «варяги» із затишним ще декілька років тому Станіславовом … :(

Громада виправить свою помилку і вдруге не переобере вже кумедного нарциса – це не тільки я, опозиціонер, так вважаю. Тернопіль минулого місяця на прикладі рейтингу політичної сили однієї теж симпатичної та агресивної жіночки, якій теж завжди хтось чи щось заважає зробити-завершити показав, що хоч спочатку був (рейтинг) о-го-го, то вже зараз – ой-йой-ой! А може шановному Андрюсовичу "святі ангели голову перелетять", то він щось таки зрозуміє, покається і не ганьбитиметься на наступних виборах Голови Міста, Керівника Органу Місцевого Самоврядування.

Трошки ще неприхованої донецької реклами http://ostro.org/articles/article-60522/ :)

Прарвьомся, мої шановні, врівноважені та лагідні читачі цього блогу! З Днем Міста! Нехай живе Франківськ!

old_editor, 29.04.2009 03:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини