ВАТ «Прикарпаттяобленерго» — серед лідерів рейтингу соціально відповідальних компаній України

Оприлюднено результати рейтингу «Гвардія. Рейтинг соціальної відповідальних компаній України». За підсумками експертів, ВАТ «Прикарпаттяобленерго» у цьому проекті Всеукраїнського рейтингового журналу зайняло шосту позицію.

Рейтинг соціально відповідальних компаній складався на основі інтегрованої оцінки рівня відкритості та активності організацій у сфері корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Серед показників, які враховувалися – наявність соціального звіту, що виступає інструментом діалогу з суспільством; рівень розкриття інформації про соціальні інвестиції; залучення зацікавлених сторін та підходи до управління КСВ, а також відкритість у сфері благодійності та меценатства. Усього учасниками проекту стало близько 60 компаній – як українських, так і з іноземним капіталом. До п’ятірки лідерів увійшли: ЗАТ «Систем кепітал менеджмент», ВАТ «ДТЕК», «Неміров холдинг» та концерн «Ніко».

Висока позиція у першій десятці українських соціально відповідальних компаній для ВАТ «Прикарпаттяобленерго» — це справедлива оцінка спланованої та цілеспрямованої діяльності підприємства у сфері КСО. Адже соціальна відповідальність для ВАТ «Прикарпаттяобленерго» - це філософія розвитку компанії, яка дозволяє інтегрувати успішний бізнес з базовими загально людськими цінностями та пріоритетами національного життя регіону. При визначенні напрямків соціальної підтримки обласна електропостачальна компанія керується такими критеріями: ефективність соціальних інвестицій, їх спрямованість на збереження народних традицій (наприклад, партнерство у проведенні Міжнародного фестивалю «Свято ковалів» та фестивалю «Карпатський вернісаж»), примноження духовних цінностей народу, сприяння здоровому способу життя та розвитку спорту (наприклад, опікування НФК «Ураган» та гірськолижницею Богданою Мацьоцькою), підтримка дітей-сиріт та спеціалізованих навчально-виховних закладів.

2009 рік компанія проводить під гаслом «Діти – наше натхнення». Тож продовжуються та започатковуються нові проекти, спрямовані на сприяння талановитій молоді, підтримку дітей, позбавлених батьківської опіки, та популяризацію дитячої електробезпеки тощо. Наприклад, 25 квітня за підтримки енергетиків у Мистецькому центрі «Є» відкриється виставка «Я люблю малювати», на якій будуть представлені роботи наймолодших вихованців відомої художниці Марії Корпанюк.

old_editor, 23.04.2009 14:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини