Прошу вибачення... Простіть у Страсний Четвер всіх ворогів своїх чи недругів...

Сьогодні Страсний Четвер… Чистий Четвер, як кажуть в нас, у Галичині. Окрім сповіді церковної, маю потребу в блог-сповіді. Знаково, що саме перед Великодними святами нові власники «малої кави» відновили мені паролі допуску на сайт та, відповідно, і право поповнення свого блогу. Окрема подяка їм за увагу до блогера ;) Після першого допису про «пиво Балтіку та Анчоуси» попередні власники сайту нагло заблокували мені доступ до моєї сторінки, навіть не попередивши. Але не про це буду говорити із можливими читачами свого блогу в Чистий Четвер…

Я відчуваю потребу простити нашого унікального мера Віктора Андрюсовича за образливі чи брехливі слова особисто у мій бік чи опозиційної до нього «ПОРИ»… Все буде добре, от побачите, шановні – тішуся скромною надією, що «київські» можновладці таки оговтаються та змінять теперішню недосконалу однотурову систему виборів голів територіальних громад, за якою обирався не тільки Анушкевичус чи Черновецький, але й усі міські голови… Вірю, що за цими новими і перспективними принципами достроково оберуться на відповідальні посади міських голів розумні, працьовиті та ідейні господарники, а не популісти, чи подекуди й справжні клоуни і "космонавти", як це часто-густо траплялося у країні.

Життя продовжується, - вже після Великодніх свят ми з вами, чесними і відповідальними городянами, справжніми, а не декларативними патріотами свого міста, з потрійною силою здійснюватимемо громадський тиск на владних трутнів та корупціонерів усіх мастей. Бажаю у цей знаменний день, Страсний Четвер, нашій кволій та безвідповідальній міській владі під тиском опозиційних і праведних дій ставати моральнішою і адекватнішою.

Опозиція у всьому світі існує, аби влада завжди мала шанс ставати дієвішою і ефективнішою, - хоче цього мер чи не хоче, а тому, вельмишановний Вікторе Андрусовичу, я Вас прощаю за злобні випади у наш опозиційний бік…

Простіть і Ви, пане Анушкевичус, нас, опозицію, за подекуди різкий характер дискусій, за запальні вислови чи запитання стосовно Вашого «специфічного» керівництва міськрадою чи міськвиконкомом на різноманітних громадянських слуханнях, за вже набридлі частині городян заліплені жовтими плакатами «ПОРИ» паркани будівельних майданчиків - ми щиро прагнемо для рідного міста добра, тепла, спокою, чистоти, прозорої влади і деколи саме тому з таким максималізмом і запалом за допомогою листівок привертали увагу патріотів міста до його проблем. Простіть нас.

Ми є патріоти міста, ми зробимо все для того, щоби наш древній Івано-Франківськ і далі перемагав у різноманітних номінаціях, приваблюючи гостей та туристів. Але не ображайтеся на Опозицію, бо тільки самозакохані нарциси та неуки ображаються на чесну і конструктивну критику. Ми віримо, що Ви не такий!

Ефективна Опозиція – ефективна Влада! Наше рідне місто мусить знову стати прикрасою Галичини, комфортним європейським містечком з європейськими дорогами і по-справжньому європейським Міським Головою. З прийдешніми святами, усіляких всім нам гараздів, здоров`я, працьовитості, наснаги та толерантності! Як то казали у нас на «Майзлях» - моцного хрону і твердих яєць!!! ;) :)



old_editor, 17.04.2009 00:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини