Спецпропозиція від НАДРА БАНКУ для клієнтів, які вчасно виконують кредитні зобов'язання

У рамках програми лояльності до своїх клієнтів НАДРА БАНКОМ було розроблено спеціальну пропозицію для клієнтів – фізичних осіб, які вчасно виконують зобов'язання за кредитом.

Дана пропозиція діє до 1 травня поточного року й включає зменшення відсоткової ставки за продуктами «Кредит на придбання споживчої нерухомості», Кредитний пакет «Житлові рішення», Персональний кредитний пакет, а також передбачає перерахування графіка платежів за усіма кредитами (при ануїтетному і стандартному графіках погашення).

Основними умовами для клієнтів є відсутність простроченої заборгованості (у т. ч. пені і штрафів), наявність діючої страховки, передбаченої продуктом, а також підтвердження джерел погашення. Так, у разі своєчасного щомісячного погашення кредиту в рамках продукту «Кредит на придбання споживчої нерухомості» і Кредитного пакета «Житлові рішення», відсоткова ставка знижується на 0,25 % річних кожні

6 місяців з моменту підписання додаткової угоди. Загальне зниження відсоткової ставки не повинно перевищувати 0,50 % річних.

Клієнтам, які достроково погашають не менше 50 % від тіла кредиту готівковими коштами або зовнішнім безготівковим платежем одноразово за Персональним кредитним пакетом, відсоткова ставка знижується до 20 % річних.

Крім того, клієнтам, які достроково погашають не менше 5 планових платежів за кредитом готівковими коштами або зовнішнім безготівковим платежем одноразово, пропонується перегляд графіка платежів. Дана пропозиція діє постійно.



old_editor, 01.04.2009 21:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини