Подвійне звернення депутатів Івано-Франківської облради до керівників держави

В ході пленарного засідання 29 сесії обласної ради, депутати прийняли рішення надіслати одразу два звернення до Президента, Прем’єра та Голови Верховної Ради.

Перше звернення стосується проекту Закону «Про розвиток гірських районів».

Згідно даного документу, який розробляється Міністерством регіонального будівництва на виконання розпорядження Кабінету Міністрів, починаючи з 2012 року, припиняються виплати доплат до зарплат, стипендій та інших соціальних нарахувань, громадянам які проживають у гірських районах.

93 депутатські голоси підтримали текст звернення, в якому депутати вимагають залишити в дії чинний Закон «Про статус гірських районів».

Другим приводом для написання народними обранцями тексту звернення став законопроект Вадима Колесніченка (Партія Регіонів).

Згідно даного документу, пан Колесніченко пропонує зарахувати до колабораціоністів 1941-1945рр. вояків ОУН-УПА та представників інших націоналістичних організацій та запровадити покарання для націоналістів у вигляді позбавлення волі терміном на 10-15 років або ж довічне ув’язнення.

Депутати Івано-Франківської обласної ради розцінили ініціативу пана Колесніченка, як спробу відновити комуно-фашистьку «машину» і абсолютною більшістю присутніх у залі (93 голоси), свою оцінку даного законопроекту виклали у тексті звернення до керівників держави, у якому пропонують підготувати проект Закону «Про визнання колабораціоністом СРСР».



old_editor, 31.03.2009 20:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини