НАДРА БАНК пропонує позичальникам пільгову ставку для погашення поточних кредитів на розвиток малого та середнього бізнесу

Для позичальників, які хочуть знизити кредитні зобов’язання, НАДРА БАНК розробив спеціальну пропозицію «Пільгова відсоткова ставка за умови дострокового погашення частини заборгованості за кредитом».

Ця пропозиція актуальна для клієнтів — суб’єктів малого та середнього бізнесу, які можуть достроково погасити готівкою або через поточний рахунок частину заборгованості за продуктами «Кредитування комерційної нерухомості», «Мікрокредитування» або «Відновлювана кредитна лінія з режимом траншевого кредитування».

Розмір нової пільгової відсоткової ставки залежить від суми заборгованості, що достроково погашається клієнтом за тілом кредиту. Так, при погашенні клієнтом суми заборгованості в межах 10–25 % ставка знижується на 1 % для гривневих кредитів і на 0,4 % — для кредитів у доларах США і євро. А якщо клієнт сплачує більш ніж половину суми заборгованості, то ставка знижується на 2 % для кредитів у гривні й на 1,2 % в іноземній валюті відповідно.

Пільгові відсоткові ставки у рамках цієї спеціальної пропозиції діють до 31.12.2010 р.

old_editor, 26.03.2009 18:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини