Депутат: «Нашу Україну» списувати ще зарано

Згідно соціологічних опитувань, рейтинг політичного блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» потроху «сповзає» вниз. За останніми оцінками політичних експертів блок НУНС на майбутніх виборах до Верховної Ради не зможе подолати тривідсотковий прохідний бар’єр.

У Володимира Олійника, депутата Івано-Франківської міської ради від фракції «Наша Україна», своє бачення ситуації.

«На мою думку, партія буде йти на вибори не зважаючи на рейтингові оцінки, — повідомив «Малакаві» Володимир Олійник, — Партія боротиметься за перемогу разом з людьми, які стояли і продовжують стояти на стороні українського народу».

На переконання Володимира Олійника, не беручи до уваги останні політичні обставини, пропрезидентська політична сила має непогані шанси принаймні зберегти діючі владні позиції.

Прогнозуючи, Володимир Олійник запевнив «Малакаву», що результат майбутніх виборів мало відрізнятиметься від результату виборів 2007 року.

«Наша Україна» в змозі повторити результат дворічної давнини, а саме набрати, як мінімум, 36 % голосів по Івано-Франківській області, тож списувати нас з рахунків ще зарано», — каже Володимир Олійник.





old_editor, 04.03.2009 13:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини