Отримати статус безробітного майже нереально, винна бюрократія

«Людина, яка має у власності земельні наділи позбавляється статусу безробітного, і їй буде відмовлено у виплаті допомоги по безробіттю», — повідомили «Малакаві» у центрі зайнятості, посилаючись на витяги з чинного законодавства.

Тобто, до загального «пакету» документів, які необхідно подати до центру зайнятості необхідно додати ще довідку з управління земельних ресурсів, яка підтвердить, що у вашій власності земельних наділів немає.

Наразі, довідок в управлінні земельних ресурсів не видають. Причина – не має відповідного рішення міськвиконкому. Тож, як запевнили «Малакаву» в даному відомстві, видача довідок, у кращому випадку, розпочнеться через 2 тижні.

Заручниками цієї ситуації опиняються звичайні безробітні мешканці міста, яких знімуть з біржі праці через 8 днів після подання заяви, за відсутності повного «пакету» документів.

Щоправда, є можливість повторно написати заяву, проте, знову ж таки, через 8 днів вона буде анульована, якщо довідку з управління земельних ресурсів не принести.

У випадку, якщо людину двічі знімуть з біржі працевлаштування, їй буде відмовлено у будь-яких послугах центру зайнятості протягом трьох місяців.

old_editor, 03.03.2009 18:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини