Теплокомуненерго: Вилучення майна відбувається законно

Судова виконавча служба за безпосередньої участі представників ВАТ «Теплокомуненерго» вилучають особисте майно «газових» боржників.

Ігор Угриновський помічник директора «Теплокомуненерго» запевнив «Малакаву», що такі дії відбуваються згідно законодавства України.

«По питанню кожного окремого боржника відбувалося судове засідання, рішенням якого винуватець зобов’язувався 100 % виплатити заборгованість за газ, — сказав Ігор Угриновський, — Судове рішення передавалося до виконавчої служби, яка за допомогою поштового зв’язку повідомляла боржників».

За словами Ігоря Угриновського, комунальне підприємство змушене йти на такі непопулярні кроки у зв’язку з заборгованістю перед ДК «ГазУкраїни», яке досі не відновило подачу газових лімітів «тепловикам».

На переконання пана Угриновського, недоцільно судити про можливість відключення газопостачання у Івано-Франківську, оскільки ситуація з виплатами покращилася у декілька разів.

«На початку лютого ситуація з проплатами за спожитий газ була просто катастрофічною, проте ми не припинили газопостачання, — повідомив Ігор Угриновський, — На сьогодні ж ситуація покращилася, і не зважаючи на відсутність лімітів, ми відновили подачу гарячої води».



old_editor, 02.03.2009 18:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини