Яценюк заявив, що партія вже створена, і він готовий до виборів

Депутат від блоку НУ-НС Арсеній Яценюк заявив, що його партія уже створена.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер.

Відповідаючи на заклик лідера Єдиного центру Ігоря Кріля до скорішого створення партії Яценюка з метою зміни політичних еліт, колишній спікер парламенту сказав: «Ігор, я вас розчарую – вона вже створена, так що я до виборів готовий».

Також, коментуючи можливість проведення дострокових парламентських виборів, він зазначив: «У кращому випадку в листопаді місяці відбудуться дострокові парламентські вибори. Скажіть, а до листопада як країні жити?».

За словами Яценюка парламентські вибори відбудуться разом із президентськими.

Крім того, депутат заявив, що всі гілки влади в державі мають діяти у межах своєї компетенції.

«Я цілком і повністю поділяю позицію стосовно того, що всі гілки влади повинні діяти у межах компетенції. У президента своя парафія, у парламенту своя парафія, в уряду – своя. Держава повинна працювати як механізм», — зазначив він.

«Кожен несе свій хрест, і за цей хрест треба нести відповідальність. Тому будь ласка – вибрали, треба нести цю відповідальність», — сказав депутат.

В свою чергу, спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що виборці також мають усвідомити свою відповідальність при голосуванні.

«Зараз ми голосуємо не розумом, а в багатьох випадках емоціями. Тому будь-яка система виборча яка буде, якщо не буде усвідомлена відповідальність, що мій голос має бути вирішальним – толку не буде», — сказав спікер.

«У нас виходить так, як в житті: на тих кого люблять – на тому не одружуються, як правило. Так і у нас, люди того, кого вони поважають, як правило, на виборах його не підтримують», — зазначив Литвин.



Українська Правда


old_editor, 28.02.2009 13:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини